Kontakta oss på Flyttstädning24.se

Vill du komma i kontakt med oss som äger hemsidan för att diskutera något relevant för hemsidan kan du göra det genom att fylla i formuläret på den här sidan.

Observera

Du kommer inte i kontakt med ett städföretag om du fyller i det här formuläret.
Vill du istället komma i kontakt med ett städföretag ska du använda det här formuläret: Flyttstädning offert.

Kontakta oss bild

Förklaring om vilka vi är och var vi håller till

Vi håller till i fräscha lokaler i de centrala delarna av Stockholm.

Vi består i dagsläget av tre personer som ser till att allting fungerar som det ska på hemsidan och att tjänsten fungerar felfritt. Det är vi som på daglig basis driver verksamheten framåt. Om du använder kontaktformuläret här kommer du att komma i kontakt med oss.

Etablerades 2013

Hemsidan etablerades år 2013 och har sedan dess varit en lead-genererande kanal för många städföretag i Sverige som erbjuder flyttstädningar.

Målet med tjänsten (vision)

Målet är att kunna ha en bra täckning av städföretag anslutna till någon av våra partners för att vi på det viset skall kunna täcka in samtliga förfrågningar som kommer in vare sig kunden befinner sig i norr eller södra delarna av Sverige.

Samarbeta med oss & bli en del av tjänstenFlyttstädning24 logo

Vi letar ständigt efter nya städföretag i hela Sverige som vill samarbeta med oss. Vill du ha fler kunder till din verksamhet men inte vill lägga tusentals kronor på marknadsföring då är vi rätt kanal för er. Kontakta oss genom formuläret så förklarar vi mer ingående hur det går till.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Svara på den här frågan för att bevisa att du inte är ett spam program.