Fyll i formuläret för Offerter

Från 5 st städföretag i Linköping

*Endast anslutna städföretag får dina kontaktuppgifter

Flyttstädning i Linköping

Få offerter på vad en flyttstädning i Linköping kostar

 

Genom oss kan du enkelt kontakta städföretag i Linköping som erbjuder flyttstädning. Via oss får du offerter på hur mycket en flyttstädning kostar. Detta betyder att du enkelt kan jämföra priserna mellan de olika städfirmorna i Linköping innan du bestämmer dig för vilken du vill anlita för din flyttstädning.

Få svar inom 24 timmar mån-sön

Tjänsten är aktiv 7 dagar i veckan (Måndag – Söndag) Gratis att inhämta offerter

Hitta bästa priset på din flyttstädning i Linköping

Städning i Linköping
Linköping, staden som är Sveriges sjunde största med sina 139 000 invånare. Staden ligger i Östergötland och får anses vara en universitetsstad med många stundeter som bor i staden. Det finns många städföretag i staden att välja mellan. Via oss kommer du snabbt i kontakt med dem utan krångel.
Såhär gör du för att få offert på din flyttstädning i Linköping
Använd formuläret genom att ange dina uppgifter som vi frågar efter. När detta är klart klickar du på knappen ”Kontakta mig”.

När du har skickat in din förfrågan så kommer dina uppgifter att bli tillgängliga för de städföretag som är anslutna till tjänsten. De kollar främst på hur stor din bostad som ska flyttstädas är och baserar sedan sitt pris på det.

När du blir kontaktad via e-post eller via telefon får du reda på priset som just det städföretaget är beredda att erbjuda dig.

Alla kan använda vår tjänst
Vår tjänst för att hitta billig flyttstädning i Linköping funkar för alla, studenter, företag, villaägare, bostadsrättsägare, organisationer och föreningar.
Kostar tjänsten någonting?
Kom ihåg att tjänsten inte är bindande och du behöver inte anlita något av de städföretag som kontaktar dig.

Det är givetvis väldigt smidigt att anlita just något av dessa företag eftersom att du annars själv måste börja kontakta städfirmor i Linköping för att inhämta offerter.

Du sparar alltså väldigt mycket tid med hjälp av oss och att anlita ett städföretag genom oss.

Linköpingsbor recenserar tjänsten

Malin & Jimmy – Johannelund (Linköping)
Malin & Jimmy – Johannelund (Linköping)
Ekonomistuderande

Vi använde tjänsten när vi flyttade från vår hyreslägenhet, vi skulle flytta ut 5 dagar efter det att vi använde flyttstädning24.se men vi hittade snabbt ett städföretag för ett bra pris som kunde bokas med kort varsel.

Hans – Hejdegården (Linköping)
Hans – Hejdegården (Linköping)
Mäklare

Jag och min flickvän använde denna hemsida när vi skulle flytta från vår lägenhet till vårt nya hus. Allting funkade bra och jag blev kontaktad samma dag med ett bra pris, så jag anlitade dem direkt för flyttstädningen.

Jag vill ha offerter på en flyttstädning i Linköping

Starta här