Gratis Offerter

Från 5 st städfirmor i Lund

*Endast anslutna städföretag får dina kontaktuppgifter

Flyttstädning i Lund

Varför du ska använda dig av oss

Vi har ett bra utbud med städföretag i Lund. Använd formuläret på den här sidan för att få offerter från städfirmor i Lund som kan genomföra en flyttstädning.

Du får snabba svar, vilket gör att du kan kan använda tjänsten med kort varsel.

Inger – Linero (Lund)
Inger – Linero (Lund)
Sjuksköterska

Tack så mycket för hjälpen! Jag kan varmt rekommendera flyttstädning24, allting funkade smidigt och jag anlitade ett ganska litet städföretag men dem var väldigt duktiga!

Nils – Södra Sandby (Lund)
Nils – Södra Sandby (Lund)
Forskare

En smidig och bra service som hjälpte mig att få ett bra pris på min flyttstädning för mitt hus på 150 m2.

Få svar inom 24 timmar mån-sön

Vår tjänst fungerar alla dagar i veckan (Måndag – Söndag) Gratis & Icke-bindande

Hitta billig flyttstädning i Lund med oss

Städning i Lund
Staden Lund har cirka 115 000 invånare och ligger i sydvästra Skåne, staden är Sveriges elfte största stad. Lund har väldigt många studenter som kommer till staden för att studera, detta betyder att utbytet av befolkningen är väldigt stor eftersom att de allra flesta studenterna endast stannar där för sina studier och sedan flyttar vidare. Eftersom att in och utflyttningen är stor betyder det att efterfrågan på flyttstädning är stor.
Pris för städning av studenbostäder
Studentbostäder är allt som oftast inte större än 40 m2, detta gör att en flyttstädning i en studentbostad går väldigt smidigt och snabbt för professionella städare.

Kollar på man pristabellen på startsidan kan du se att priset för städning av en 40 m2 stor bostad ligger på 1000 – 1600 Kr. Helt klart ett överkomligt pris även för en student.

Flyttstädning för studenter i Lund
Studenter har oftast knaper ekonomi, via vår tjänst kan du ändå använda dig av flyttstädning genom att prisjämföra olika städföretag och vad de tar för en flyttstädning i Lund, vilket gör att du som kund enkelt kan hitta det bästa priset.

Vår tjänst är gratis och du förbinder dig inte till något. Du kan alltså gratis hämta hem prisuppgifter från städföretag i Lund för att senare bestämma dig om du vill anlita en städfirma eller inte.

Hemstädning & Flyttstädning för vanliga hushåll i Lund
Vår tjänst funkar för alla typer av personer, familjer och boenden i Lund. Via oss kan du även ta in offerter för hemstädning i Lund om du är intresserad av att ett städföretag kommer och tar hand om din städning regelbundet.

Vad behöver jag göra innan städfirman kommer?

En flyttstädning är det sista som genomförs innan man lämnar över nycklarna till hyresvärden eller till personen som har köpt bostaden. Det är därför viktigt att alla möbler och annat löst material forslas bort innan städfirman kommer.

Vilka kan använda vår städtjänst i Lund?

Vår offerttjänst funkar för alla, vi har tidigare nämnt Studenter och Vanliga hushåll men fler kan dra nytta av vår tjänst:

– Företag som behöver hjälp med kontorsstädning
– Bostadsföreningar som behöver anlita ett städföretag för trappstädning
– Fönsterputsning för villor och större byggnader
– Dödsbostädning
– Visningsstädning

Stort utbud av städföretag i Lundregionen

Inte nog med att Lund har en hel del städföretag som är etablerade i staden, staden ligger nära andra städer såsom Helsingborg och Malmö som även dem har många städföretag och som erbjuder sina städtjänster även i Lund, detta gör att utbudet av städfirmor som kan hjälpa dig med en flyttstädning i Lund är väldigt stort och du kan välja just det företag som ger dig bäst pris utan att vara orolig att det det inte finns fler företag att välja från.


Vad kostar din flyttstädning i Lund?

Starta här