Fyll i formuläret

Offert från städföretag

*Endast anslutna städföretag får dina kontaktuppgifter

Flyttstädning i Östersund

Letar du efter ett städföretag i Östersund?

Vi är den bästa tjänsten för att hitta och få offerter från städföretag som är verksamma i Östersundsregionen med omnejd.

Fyll i formuläret här intill för att få en offert!

Gratis offert utan förbindelse

Recension flyttstädning Östersund LennartLennart Hansson 44 år från Odensala
Allting gick hur smidigt som helst, vi hittade en bra städfirma inom loppet av en dag från det att vi använde tjänsten till det att vi bokade in flyttstädningen.

Recension flyttstädning Östersund Karin

Karin Bengtsson 32 år från Frösö
Superbra! Flyttstädningen från mitt gamla hus gick kanonbra och jag fick ingen anmärkning från den nya ägaren. Tack flyttstädning24!

 

Vår tjänst fungerar alla dagar i veckan (Måndag – Söndag) Gratis & Icke-bindande

Hitta billig flyttstädning i Östersund med oss

Städning i Östersund
Östersund är en mellanstor stad med en befolkning på 44 000+ vilket givetvis ger upphov till en hel del förflyttelser både inom och till, från staden. Vi på flyttstädning24.se hjälper dig att komma i kontakt med den mest framstående städfirman Östersund för en gratis offert.

Är du i tagen att flytta i Östersund och känner att du inte har tid med att ta tag i städningen av din bostad eftersom att du har fullt upp att packa upp i din nya bostad rekommenderas starkt att du tar hjälp av ett städföretag för att spara tid och för att vara säker på att din flyttstädning lever upp till standarden som förväntas så att din hyresvärd eller den nya ägaren inte kan klaga och begära att du gör om den.

Billig flyttstädning i Östersund
Vår tjänst är väldigt simpel, vi erbjuder en offerttjänst med utvalda partners i Östersundsregionen som erbjuder en fullskalig städservice med huvudfokus på just flyttstädningar.

Företagen är oerhört organiserade och effektiva och kan hjälpa dig inom loppet av bara någon dag och vår tjänst gör att du kan hitta det billigaste priset.

Hur gör jag för att få en offert?
Ta gärna kontakt med oss och använd vår tjänst i god tid innan du ska flytta ut, men du kan använda vår tjänst även i så kort varsel som 24 timmar innan du ska genomföra en flyttstädning.

Oftast hinner ett anslutet företag ändå kontakta dig och ge dig ett prisförslag innan tiden löper ut. Givetvis är det bättre att vara ute lite bättre i tid, vi rekommenderar att ni använder vår tjänst senast 3 dagar innan flyttstädningen ska genomföras.

Fyll i formuläret
Börja med att fylla i kontaktformuläret som du hittar på den här sidan högst upp. Du behöver fylla i följande information för att städföretaget ska kunna ge dig en realistisk offert:

1. Namn (för- och efternamn )
2. E-post (Dit du vill ha offerten)
3. Telefon (För att kontakt dig)
4. Kvadratmeter (som ska städas)

Vad händer sen?

När du har skickat in din förfrågan så går den direkt till oss på flyttstädning24 som sedan distribuerar vidare den till vårt lokala städföretag i Östersund som så snart som möjligt kommer svara dig med en offert och om de kan genomföra städningen inom den utsatta tiden.

Bestäm en tid

Boka en tid som passar för både dig och städföretaget och gå igenom exakt vad som ska städas och ge dem instruktioner på vad som ska göras mer exakt. Bestäm en tid när du vill släppa in städarna och se till att vara hemma för att släppa in dem.

Följer du alla dessa tips kan vi på Flyttstädning24 säga att din flytt i Östersund blir smidig och enkel.


Vad kostar din flyttstädning i Östersund?

Starta här