Icke-bindande Offerter

Från 5 st städföretag i Stockholm

*Endast anslutna städföretag får dina kontaktuppgifter

Flyttstädning i Stockholm

3 enkla steg!

  1. Fyll i formuläret med dina kontaktuppgifter.
  2. Du blir kontaktad oftast inom 24 timmar via e-post eller telefon.
  3. Välj städföretag eller kolla vidare.

Har du bråttom? Ingen fara här får du snabba svar!

Få svar inom 24 timmar mån-sön

Tjänsten funkar alla dagar i veckan (Måndag – Söndag) Gratis & Icke-bindande

Godkänd och billig flyttstädning i Stockholm

Boka flyttstädning i Stockholm helst 2 veckor innan flytt
Trots att Stockholm har många firmor som fokuserar på flyttstädning kan det vara bra att ta sig tid för att hitta rätt firma och boka i tid. Ju tidigare du bokar din flyttstädning i Stockholm, ju bättre – inte minst för att det säkerställer att du får det datumet och tiden du vill ha flyttstädningen på. Boka helst två veckor innan för att vara på den säkra sidan även om de flesta firmorna kan åta sig jobbet redan tre dagar innan önskad tid. Vill du ha flyttstädning vid månadsskiftet kan du förvänta dig längre kötider. Se dock till att du har fått ut dina möbler och saker från bostaden till det datum som du gjort upp med städfirman.

Underlätta flytten

Ett av de största skälen till att folk betalar för flyttstädning i Stockholm är framförallt för att det underlättar flytten. När vi flyttar har vi mycket annat att tänka på, bland annat skall en massa dokument fyllas i, möbler skall packas ner eller eventuellt kastas/säljas och du måste utöver det se till att affären av din nya bostad går rätt till. Många väljer idag att låta en städfirma i Stockholm att ta hand om flyttstädningen för att lägga mindre stress på sig själva, undanröja det allra tråkigaste arbetet eller få mer tid till det som verkligen behöver uppmärksamhet.

Ta reda på vad som ingår i flyttstädningen

flyttstädning stockholmVad som ingår i priset varierar mellan firmor som sysslar med flyttstädning i Stockholm. Vissa kan till och med ta en avgift för installation. Oftast har städfirman en checklista över vad som är inkluderat i flyttstädningen på sin hemsida, men du gör bäst i att fråga firman vad som ingår och inte ingår i priset om du är osäker. Frågor du kan ställa är till exempel hur många fönsterrengöringar som ingår, om persiennerna rengörs eller om verandor/balkonger ingår i städningen eller inte.

Beroende på vilken firma du anlitar för din flyttstädning i Stockholm varierar det om städmaterial ingår eller inte. Vissa firmor har städmaterialet inkluderat i priset medan andra tar ut en extra avgift. Har du städprodukter såsom såpa/rengöringsmedel kvar i din bostad kan det vara bäst att anlita en firma i Stockholm som inte inkluderar städmaterialet i priset, på så vis blir du även av med dina städprodukter inför flytten och det kan dessutom bli billigare.

Billigare med RUT-avdraget

Med hjälp av RUT-avdraget har varje privatperson i Stockholm rätt till att dra av 50 % på arbetskostnaden för flyttstädning. RUT-avdraget gäller upp till 50 000 kr per år för varje privat person. Notera att varje privatperson i Stockholm har denna rätt, det betyder att om ni är två i ett hushåll har ni rätt till 100 000 kr per år i RUT-avdrag. Tänk dock på att du aldrig får ta mer i avdrag under ett år än vad du har betalat i skatt under samma år och du måste vara minst 18 år fyllda. Se till att du får en offert där arbetskostnaden är medtagen, det är endast arbetskostnaden för flyttstädningen som dras av med hjälp av RUT-avdraget.


Vill du veta vad din flyttstädning i Stockholm kommer kosta?

Starta här