Offerter

Från 5 st städföretag i Umeå

*Endast anslutna städföretag får dina kontaktuppgifter

Flyttstädning i Umeå

Hitta billig flyttstädning i Umeå

 

Vi på flyttstädning24.se erbjuder en tjänst där du enkelt kan jämföra priser på din flyttstädning i Umeå.

Vår tjänst är helt gratis och du får svar via e-post eller telefon. Detta gör oss till den bästa tjänsten för dig som vill hitta billig flyttstädning i Umeå.

Kommentar från Umeåbo som har använt tjänsten

Marianne recension flyttstädning i Umeå

Marianne Sandström – Öbacka (Umeå)

Butikschef

Riktigt skönt att slippa sitta och ringa alla städföretag på egen hand. Jag sparade mycket tid med hjälp av er. Flyttstädningen tog cirka 4 timmar och jag kunde fokusera på att flytta in i min nya bostad istället.

Bästa prisjämförelsesajten för priser på flyttstädning i Umeå.

Anlita ett städföretag för flyttstädning i Umeå

Städning i Umeå
Umeå är Sveriges tolfte största stad och har en folkmängd på 120 000 invånare. Här ligger ett populärt universitet som drar till sig många studenter till staden och ökar på in och utflyttningen från staden.

Detta medför givetvis att en tjänst som flyttstädning blir extra populär och de allra flesta städföretag i Umeå erbjuder detta som tjänst.

För vem passar vår tjänst till?
Vår tjänst passar för alla typer av personer oavsett familje- och livssituation.

Tjänsten syfte är att du så pass smidigt som möjligt ska kunna hitta ett billigt städföretag som kan hjälpa dig med flyttstädningen.

Fler städtjänster du kan få pris för
Har du hamnat på vår hemsida men är inte intresserad av flyttstädning i Umeå så kan du vara lugn, vi erbjuder nämligen vår offerttjänst för alla typer av städtjänster som du kan vara intresserad av. Nedanför hittar du en lista på städtjänster i Umeå:

Fler recensioner av användare från Umeå

Erik Ekström – Ersboda (Umeå)
Erik Ekström – Ersboda (Umeå)
Programmerare

Allting gick smidigt, jag bestämde mig för en städfirma som jag anlitade dagen efter jag fyllde i formuläret. Flyttstädningen blev godkänd av hyresvärden. Allt som allt så sparade det mig väldigt mycket tid.

Lennart Lundström – Teg (Umeå)
Lennart Lundström – Teg (Umeå)
Pensionär

Det gick kanonsnabbt och jag fick många bra prisförslag, flyttstädningen blev riktigt bra och personen som köpte huset hade inget att klaga på. Tack för en smidig tjänst!

Priser för din flyttstädning i Umeå

Starta här